Cukrářská technologie

3D Blu-Ray filmy
 
Položek:0 ks
Cena zboží:0 Kč
Kliknutím přejdete na stránku s přehledem obsahu Vašeho košíku.

Sledujte AKCE a UŠETŘETE!

Jako první se dozvíte o akčních cenách a slevách, které pro vás připravujeme.
Přihlásit se k odběru novinek e-mailem

Facebook

Najdete nás na Google +

Rychlé kontakty
+420 775 590 770
(Po-Pá: 8.00-16.00)
info@filmarena.cz
 

Akceptujeme tyto druhy platebních karet:

Visa Visa Electron

MasterCard Maestro

Jsme držiteli certifikátu:

Cukrářská technologie

Autor: Půlpánová Alena

Název titulu:Cukrářská technologie 
Katalogové č.:2011102
Autor:Půlpánová Alena
ISBN:80-902492-2-1
Kategorie:Vaření
V prodeji od:29. 3. 2013
Dostupnost:
připravujeme   
Kdy zboží dostanu?
Naše cena:263 Kč (11,19 €)
(včetně DPH 10%)
Běžná cena:298 Kč (12,68 €)
Ušetříte:35 Kč (1,49 €)-12%

Vazba:Vázaný
Počet stran:286
Rozměry (cm):275 x 185 (výška x šířka)
Hmotnost:816 g
Sdílení:

Cukrářská technologie

Druhé přepracované vydání publikace Cukrářská technologie. Toto vydání mohou při své práci využívat jak profesionální pracovníci, tak i amatérská veřejnost. Jedním z důvodů k vydání této Cukrářské technologie je zcela nová legislativa, kterou se řídí podnikání v oboru cukrář. Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Hodnocení Cukrářská technologie

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:28.5.2013
Stanislav Kučera | 28.5.2013 17:46

Balení  
- bez komentáře -

Příběh  
- bez komentáře -

Obrázky  
- bez komentáře -

Verdikt
Asi se nebude líbit každému nejspíš proto, že postrádá obrázky. Nicméně podle obrázků se neupeče a kniha je koncipována tak, aby z ní upekl i začínající cukrářský analfabet. Texty a návody jsou propracované natolik, že při jejich dodržení, pokud máte kvalitní suroviny musí být výsledek minimálně splňující očekávání. Pro toho, kdo hledá jak se naučit péci cukrářské výrobky a nekouká na obrázky mohu jedině doporučit. Kniha se dá přirovnat k Technologii tepelných pokrmů. I já jako nekuchař, když dodržím recepturu, tak dokážu vytvořit dílo, který mi pochválí má máma a ta má 30-ti letou praxi v oboru.

  

Související produkty